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Friday, 22 June 2012

Herman The German Friendship Cake

So today I got given a Herman The German Friendship cake!
Hoje eu ganhei um Herman o bolo da amizade!
And decided to share with you this lovely idea of food and friendship.
E decidi dividir com voce esta adoravel ideia de comida e amizade!

Here are the photos of my cake from  day one.
Aqui estao as fotos do meu bolo a partir do primeiro dia.
Routine for the cake- Roteiro para o bolo

Day one, put your part of the sourdough in a large mixing bow and just cover loosely with a tea towel.
Primeiro dia coloque a sua mistura numa tigela grande e a cubra com um pano de prato.


and wait until the next day
e espere ate o dia seguinte


stir the cake well and cover it on days 1, 2 and 3
Mexa a mistura para bolo nos dias 1, 2 e 3, e o cubra com um pano de prato

Day 4 - Herman is hungy. add 1 cup of each of plain flour, sugar, and milk. Sitir well
Dia 4 - Herman esta com fome, adicione 1 xicara de farinha de trigo, acucar e leite. Mexa bem.




Day 5- Stir Well
Dia 5 - Mexa bem.




Day 6- Stir Well
Dia 6 - Mexa bem






Day 7- Stir Well
Dia 7- Mexa bem




Day 8- Stir Well
Dia 8- Mexa bem




Day 9- Add the same as day 4 and stir well. Divide into 4 equal portions and give away to friends with a copy of these instructions. Keep the fourth portion.
Dia 9 - Adicione os mesmos ingredientes do dia 4. Divida em 4 porcoes, de 3 para suas amigas com uma copia das instrucoes. Fique com a quarta parte da mistura.



Day 10- Now you are ready to make the cake. Stir well and add the following.

Dia 10 - Agora voce esta pronta para fazer o seu bolo. Mexa bem e adicione os seguintes ingredientes.







  • 1 cup of sugar (8oz or 225g)
  • 2 cups plain flour (10oz or 300g)
  • half tsp (teaspoon) salt
  • 2/3 (two thirds) cup of cooking oil (5.3oz or 160ml)
  • 2 eggs
  • 2 tsp vanilla essence
  • 2 cooking apples cut into chunks
  • 1 cup raisins (7oz or 200g)
  • 2 heaped tsp cinnamon
  • 2 heaped tsp baking powder

Mix everything together and put into a large greased baking tin. Sprinkle with a quarter of a
cup of brown sugar and a quarter of a cup of melted butter. Bake for 45 minutes at 170‐
180C. You may need to cover in tin foil and bake for a further 20 minutes to make you’re your Herman is done in the middle.
When cold cut into finger pieces. The cake freezes well and is also delicious warm
with cream or ice‐cream.

 

• 1 xícara de açúcar
 • meia colher de chá de sal (colher de chá)
 • 2 xícaras de farinha de trigo
 • copo 2/3 (dois terços) de óleo de cozinha
 • 2 ovos
 • 2 colheres de chá de essência de baunilha
 • 2 maçãs cortadas em pedaços
 • 1 xícara de uva passa
 • 2 colheres de de sopa de canela
 • 2 colheres de cha de fermento em pó .
 Misture tudo e coloque em uma assadeira grande untada. Polvilhe com um quarto de xícara de açúcar mascavo e um quarto de xícara de manteiga derretida. Asse por 45 minutos a 170-180C. Sirva o bolo nquando esfriar.
Este bolo pode ser congeladoe também  e delicioso com creme ou sorvete.